مجله اینترنتی

خبرهای روز دنیای آنلاین

جایگزین سالم قهوه را کشف کنید


به گزارش اختان نیوز به نقل از ایرنا، زمانی که بدن با استرس مواجه می شود، واکنش های فیزیولوژیکی خاصی از جمله تغییر در سطح هورمون ها و اجزای خون رخ می دهد. هر دوی این رویدادها می توانند منجر به افزایش کلسترول خون شوند.

دانشمندان دقیقاً نمی دانند استرس و کلسترول چگونه به هم مرتبط هستند، اما چندین نظریه وجود دارد. در این مقاله به این می پردازیم که چگونه استرس باعث افزایش چربی خون می شود و چگونه می توانیم این احتمال را کاهش دهیم.

مانند دانه های قهوه، ریشه کاسنی را می توان بو داده، آسیاب کرد و به یک نوشیدنی گرم خوشمزه تبدیل کرد. طعم این نوشیدنی شباهت زیادی به قهوه دارد. اما بدون کافئین است.

ریشه کاسنی منبع غنی اینولین است. این فیبر محلول می تواند با تقویت و افزایش باکتری های مفید روده از هضم و سلامت روده حمایت کند. علاوه بر این، قهوه کاسنی می تواند کبد را برای تولید صفرای بیشتر تحریک کند که می تواند برای هضم چربی مفید باشد.

نوشیدنی ریشه کاسنی را به راحتی می توانید تهیه کنید. فقط آن را مانند قهوه معمولی، در دستگاه اسپرسوساز، فرنچ پرس یا قهوه ساز فیلتر دم کنید. برای هر 180 میلی لیتر آب از دو قاشق غذاخوری ریشه کاسنی آسیاب شده استفاده کنید یا این نسبت را به دلخواه تغییر دهید.

نکته: اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید، نباید قهوه کاسنی مصرف کنید. از آنجایی که تحقیقات زیادی در مورد این موضوع انجام نشده است.

چای ماچا

ماچا نوعی چای سبز است که از بخارپز کردن، خشک کردن و آسیاب کردن برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. این چای به عنوان یک برگ کامل مصرف می شود و بنابراین منبع متراکم تری از آنتی اکسیدان ها، به ویژه آنتی اکسیدان اپی گالوکاتچین گالات است.

بیشتر بخوانید:  واردات مسافری گوشی از عراق موقتا ممنوع شد

بسیاری از فواید چای ماچا به این آنتی اکسیدان ها مربوط می شود و مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم چای سبز می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد. این مطالعات از عصاره چای سبز برای آزمایش استفاده کردند. اما ظرفیت کاتچین موجود در چای سبز به اندازه کاتچین موجود در یک فنجان چای ماچا است.

علاوه بر این، چای سبز می تواند چربی و وزن بدن را کاهش دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. ماچا عطر و طعمی با طراوت دارد که حس طبیعت را در شما زنده می کند.

شیر طلایی

شیر طلایی یک جایگزین بدون کافئین و با کیفیت است. می توانید این نوشیدنی داغ را با ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل، زردچوبه و فلفل سیاه طعم دار کنید. وانیل و عسل نیز می توانند طعم دهنده های خوبی برای این نوشیدنی باشند.

شیر طلایی یک نوشیدنی زیبا و طلایی است، زردچوبه موجود در آن با خواص ضدالتهابی آن برای سلامتی مفید است.

علاوه بر این، فلفل سیاه و چربی توانایی بدن شما را برای جذب زردچوبه و کورکومین افزایش می دهد. به همین دلیل برای تهیه این نوشیدنی بهتر است از شیر کامل استفاده کنید. با یک فنجان شیر کامل، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، یک چهارم قاشق چایخوری دارچین، یک هشتم قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده و مقداری فلفل سیاه یک شیر طلایی درست کنید و البته می توانید برای شیرینی کمی از کمی عسل هم استفاده کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم گرم کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزد.

بیشتر بخوانید:  امیرعبداللهیان عازم لبنان شد

ترکیبی از آب و آبلیمو

ترکیب آب و آب لیمو نیز نوشیدنی خوبی برای شروع روز است. این نوشیدنی فاقد کافئین و کالری است و همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین C است.ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که نقش مهمی در سیستم ایمنی دارد و از پوست در برابر نور خورشید محافظت می کند. این ویتامین برای تولید کلاژن بسیار مهم است. کلاژن پروتئینی است که ساختار اصلی پوست، تاندون ها و رباط ها را تشکیل می دهد.

فقط یک لیوان آب و آب لیمو (یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک لیوان آب سرد) می تواند 10 درصد از نیاز روزانه بدن شما به ویتامین C را تامین کند، همچنین می توانید از میوه ها و گیاهان دیگر برای طعم های متنوع تر استفاده کنید. خیار، نعناع، ​​هندوانه و ریحان از جمله این انتخاب ها هستند.

چای سیاه

چای سیاه نسبت به قهوه کافئین کمتری دارد و مطالعات نشان می دهد که با وجود محتوای کم کافئین آن، چای سیاه همچنان می تواند شما را هوشیار نگه دارد. چای سبز و سیاه هر دو از گیاه Camellia Sinensis به دست می آیند. اما چای سیاه تحت فرآیند تخمیر قرار می گیرد که ترکیب شیمیایی آن را تغییر می دهد. هر دو نوع چای دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند. چای سیاه عطری ملایم و مطبوع دارد.

چای رویبوس

چای رویبوس یک نوشیدنی بدون کافئین است که منشا آن آفریقای جنوبی است. چای رویبوس برخلاف قهوه و سایر چای ها دارای تانن کمی است که اگرچه آنتی اکسیدان مفیدی است اما می تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند. چای رویبوس علیرغم محتوای کم تانن، سرشار از آنتی اکسیدان های دیگر است.

بیشتر بخوانید:  پیش‌بینی افزایش دما برای تهران/ فردا بارانی است

یک مطالعه نشان داد که رویبوس ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. البته مطالعات محدود است و هنوز نتیجه قطعی نمی توان گرفت.

مطالعه دیگری نشان داد که مصرف 6 فنجان چای رویبوس در روز به مدت 6 هفته وضعیت چربی خون را بهبود می بخشد. دم کشیدن چای رویبوس نسبت به بسیاری از انواع چای بیشتر طول می کشد و از طرف دیگر، دم کشیدن زیاد آن را تلخ می کند. چای ریبوز طعمی شیرین و میوه ای دارد. یک تا یک و نیم قاشق چایخوری چای رویبوس را در یک لیوان آب به مدت ده دقیقه دم کنید. می توانید عسل و آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب از تخمیر سیب های له شده و استفاده از قارچ ها و باکتری ها به دست می آید. این فرآیند ترکیبی به نام اسید استیک تولید می کند که می تواند اثرات مفیدی بر حساسیت به انسولین و قند خون داشته باشد.

اگرچه هنوز شواهد زیادی وجود ندارد. اما سرکه سیب خالص می تواند احساس سیری بعد از غذا را افزایش دهد و تا حدودی به کاهش وزن کمک کند. می توانید یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خالص را با یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. می توانید عسل را نیز به این مخلوط اضافه کنید.

از سرکه سیب رقیق نشده استفاده نکنید زیرا حاوی ۴ تا ۶ درصد اسید استیک است که می تواند دهان و گلو را بسوزاند. سرکه سیب ساده می تواند مینای دندان را از بین ببرد، بنابراین غرغره کردن با آب بعد از نوشیدن سرکه سیب توصیه می شود.

جایگزین سالم قهوه را کشف کنید

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top