خواص جو – 10 خاصیت جو برای سلامتی بدن


اگر از بیماری هایی مانند آسم، آرتریت، آرتریت، ناتوانی جنسی، مشکلات پوستی، کم خونی، چاقی، یبوست، دیابت، فشار خون بالا، مشکلات کلیوی یا بیماری قلبی رنج می برید، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که از سوپ بیشتر و بیشتر بخورید خواص جو برای سلامتی اطلاعات بیشتر.

مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف جو سبوس دار می تواند سطح قند خون را تا حد زیادی تنظیم کند. فواید جو برای سلامتی عمدتاً به هشت اسید آمینه ضروری موجود در آن مربوط می شود. این بدان معنی است که جو دوسر می تواند یک پروتئین کامل در رژیم غذایی انسان باشد. تحقیقات نشان می دهد که در سال های اخیر رژیم غذایی ما فاقد مواد مغذی مهم بوده است.

یکی از مهمترین چیزهایی که اغلب نادیده گرفته می شود فیبر است. جو یک منبع عالی از فیبرهای محلول و نامحلول است و اطمینان حاصل می کند که جو دوسر دارای فواید بسیاری برای سلامتی است.

قبل از اینکه بدانی امتیازات جو بریم، باید بدانید که این ماده را می توان به روش های مختلفی مانند سوپ، سالاد و حتی در مرغ استفاده کرد. ‏

سوپ بلغور جو دوسر سبزیجات درست کنید و از تمام فواید زیر بهره ببرید.

  1. مصرف جو روده و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد

همانطور که قبلاً گفتیم، جو سرشار از فیبر است و می تواند بدن شما را از سموم پاک کند. این ماده منبع غنی فیبر است و می تواند به عنوان منبع سوختی برای باکتری های خوب روده عمل کند. این باکتری ها به تخمیر محتوای فیبر در بدن کمک می کنند.

در نتیجه اسید بوتیریک تشکیل می شود که سوخت اصلی سلول های روده است.

جو در حفظ سلامت روده ها نیز بسیار موثر است. همراه با سلامت کلی روده، جو به کاهش زمان لازم برای اجابت مزاج کمک می کند که معده شما را پاکسازی می کند. این ماده می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و هموروئید را کاهش دهد.

  1. از پیدایش سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند

جو می تواند به زنان در جلوگیری از ایجاد سنگ کیسه صفرا کمک زیادی کند. از آنجایی که این ماده سرشار از فیبر نامحلول است، می تواند به کاهش ترشح اسید صفراوی کمک کند که باعث افزایش حساسیت به انسولین و کاهش سطح تری گلیسیرید می شود.

مطالعات نشان داده است که زنانی که از جو و محتوای فیبر آن سود می بردند، 17 درصد کمتر از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا بودند.

  1. از پوکی استخوان جلوگیری می کند

فسفر و مس موجود در جو می تواند سلامت کلی استخوان را تضمین کند. محتوای فسفر موجود در جو در بهبود و حفظ استخوان ها و دندان ها موثر خواهد بود. اگر از پوکی استخوان رنج می برید، این ماده را می توان به عنوان یک درمان طبیعی در نظر گرفت.

آب جو همچنین ۱۱ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد. کلسیم یکی از عناصر اصلی برای محافظت از استخوان است. منگنز موجود در آن با ویتامین B همراه است و می تواند سلامت روده را تضمین کند. بدن ما برای محافظت طبیعی از استخوان ها به منگنز نیاز دارد.

  1. از سیستم دفاعی بدن محافظت می کند

ویتامین C موجود در جو دو برابر بیشتر از پرتقال است. این ویتامین می تواند در تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به آنفولانزا مفید باشد، آهن موجود در آن می تواند حجم خون را بهبود بخشد و از کم خونی و خستگی جلوگیری کند.

این ماده به عملکرد صحیح کلیه ها کمک می کند و برای رشد سلولی ضروری است. علاوه بر این، جو حاوی مس است که در تشکیل هموگلوبین و گلبول های قرمز خون نقش دارد.

  1. خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند

جو منبع بسیار خوبی از سلنیوم است که به بدن در حفظ خاصیت ارتجاعی پوست کمک می کند. همچنین این ماده از آسیب رادیکال های آزاد و آرامش پوست جلوگیری می کند.

همچنین می تواند عملکرد قلب، پانکراس و سیستم ایمنی را بهبود بخشد. کمبود سلنیوم می تواند منجر به سرطان پوست، روده بزرگ، پروستات، کبد، معده و سینه شود.

  1. سطح کلسترول خون را کنترل می کند

فیبر نامحلول موجود در فیبر می تواند به کنترل سطح کلسترول خون کمک کند. جو حاوی فیبر محلول و نامحلول است و به دلیل داشتن کلسترول و چربی کم توصیه می شود.

  1. دیابت را کنترل می کند

جو می تواند دیابت نوع 2 را کنترل کند اما با کاهش وزن، ورزش و استفاده از رژیم غذایی مناسب می توانیم از دیابت پیشگیری کنیم. به همین دلیل است که غذاهای حاوی فیبر زیادی باید در رژیم غذایی بیماران دیابتی گنجانده شود.

جو همچنین به دلیل محتوای فیبر بالا برای این بیماران عالی است. جو حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است و می تواند جذب گلوکز را کند کند. مطالعات انجام شده در سال 2006 نشان داد که مصرف جو می تواند سطح گلوکز را در افراد مبتلا به مقاومت به انسولین کاهش دهد.

  1. از بیماری های قلبی و سرطان محافظت می کند

جو حاوی بسیاری از مواد مغذی گیاهی مانند لیگنان است که در بدن به لیگنان پستانداران تبدیل می شود. یکی از این لیگنان ها انترولاکتون نام دارد که به پیشگیری از سرطان و سایر سرطان های هورمونی و همچنین بیماری قلبی کمک می کند.

  1. از بدن در برابر تصلب شرایین محافظت می کند

آترواسکلروز شرایطی است که در آن دیواره رگ ها ضخیم تر می شوند. این فرآیند معمولاً به دلیل رسوب موادی مانند کلسترول است. جو سرشار از نیاسین است که از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

زنان یائسه که دارای فشار خون بالا، کلسترول بالا یا بیماری قلبی عروقی هستند باید 6 بار در هفته جو مصرف کنند.

  1. از آسم جلوگیری می کند

قبل از تصمیم به خرید جو، به انواع آن فکر کنید. جو دوسر انواع مختلفی دارد که ارزش غذایی متفاوتی دارند. جو دو سر دارای بالاترین ارزش غذایی است و می تواند برای انسان بسیار مفید باشد.

  • 326 کالری
  • 5 گرم پروتئین
  • 2 گرم چربی
  • 0 گرم کلسترول
  • 68 گرم کربوهیدرات
  • 16 گرم فیبر رژیمی

مواد معدنی موجود در جو بر اساس نیاز روزانه:

  • 3 درصد کلسیم
  • آهن 18 درصد
  • 40 درصد تیامین
  • 15 درصد ریبوفلاوین
  • 21 درصد نیاسین
  • 15٪ ویتامین B6
  • 5 درصد فولات
  • 30 درصد منیزیم
  • 25 درصد فسفر
  • 12 درصد پتاسیم
  • 17 درصد روی
  • 23 درصد مس
  • 50 درصد سلنیوم
  • 90 درصد منگنز

انواع

انواع جو و کاربرد آنها

علف جو، نهال گیاه جو است. این چمن معمولاً تقریباً 200 روز پس از کاشت برداشت می شود. مردم جو را به این شکل مصرف می کنند زیرا برگ های جوان آن سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آمینه است.

اگرچه دانه های جو حاوی فیبر بیشتری هستند، علف جو دارای کلروفیل بیشتری است و ممکن است سم زدایی بهتری باشد.

  1. جو سفید:

معمولاً این جو را پس از برداشتن پوست غیر خوراکی و پوسته بیرونی آن می خورند. هنگامی که پوسته بیرونی جدا می شود، به آن جو پوسته شده می گویند. جو پوست کنده یک منبع غنی از مواد مغذی است.

وقتی برای استفاده روزانه و منظم در نظر گرفته می شود، باید برای مدت طولانی خیسانده شود. با این حال، صرف وقت برای مصرف این فضا بسیار ارزشمند است.

  1. جو نیمه ترک خورده:

این جو را می توان در فروشگاه های مواد غذایی یافت. استفاده از آن در صبحانه توصیه می شود. دستور العمل های زیادی برای جو آسیاب شده در سراسر جهان وجود دارد. این جو در اصل جو پوست کنده ای است که فرآوری شده و سبوس آن جدا شده است.

  1. پودر سبز جو:

این ماده همچنین به دلیل فواید دارویی بسیار محبوب است. این ماده در واقع پودری است که از علف جو به دست می آید و گاهی با سایر مواد معدنی و ویتامین ها ترکیب می شود.

امروزه اکثر شرکت ها پودر جو را که از علف جو خالص به دست می آید به فروش می رسانند. می توانید آن را به عنوان آبجو نیز مصرف کنید.

  1. آرد جو:

آرد جو اغلب به عنوان جایگزینی برای آرد گندم در نظر گرفته می شود. آرد تهیه شده از جو کامل بسیار غنی تر از آرد تهیه شده از جو نیمه آسیاب شده است. این آرد معمولاً از آسیاب جو کامل بدست می آید و حاوی گلوتن است.

  1. اب:

این ماده زمانی که کلیه های شما نیاز به استراحت دارند بسیار مفید خواهد بود. برای افرادی که از بیماری های کلیوی و مثانه رنج می برند می تواند مفید باشد.

از جانب به عنوان یک محصول تجاری در سراسر جهان در دسترس است. باید اشکال مختلف آن را بشناسید و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. هر کدام از این فرم ها کاربردهای متفاوتی دارند. جو را می توان به صورت عمده یا بسته بندی خریداری کرد.

اگر جو بسته بندی شده خریداری می کنید، مطمئن شوید که از آن به درستی استفاده می کنید. داشتن رطوبت بسیار کم نیز می تواند آن را خراب کند. جو دو سر را در ظرف تمیز و بدون رطوبت نگهداری کنید و در تابستان بهتر است در یخچال نگهداری شود.

خواص جو – 10 خاصیت جو برای سلامتی بدن

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top