دسر وانیلی پاناکوتا پاناکوتا طرز تهیه پاناکوتا


پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد.

پاناکوتا وانیلی نوعی دسر پاناکوتا است که بسیار راحت آماده می شود و برای مهمانی مناسب است. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در دلتامگ بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی:

  • شیر: 3 فنجان
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه: 200 گرم
  • آب: نصف لیوان
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی:

شیر و شکر را در ظرفی مخلوط کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مراقب باشید شیر را نجوشانید زیرا باعث خراب شدن دسر می شود.

خامه را با کمی شیر تازه رقیق کرده و با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود.

وقتی شکر کاملا در شیر حل شد خامه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد تا شیر نجوشد.

وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

ژلاتین را در حمام آب (حرارت غیر مستقیم) با نصف فنجان آب روی بخار کتری حل کنید. در صورت تمایل می توانید به جای آب شیر اضافه کنید.

پس از حل شدن ژلاتین آن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید تا قالب پاناکوتا وانیلی درست شود.

قالب را حدود 4 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد.

پس از این مدت پاناکوتا را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید. از آنجایی که پاناکوتا خامه ای دارد، جدا کردن آن از تابه بسیار آسان است.

پاناکوتا وانیلی را با هر غذا و میوه ای که دوست دارید تزئین کنید.

در صورت تمایل می توانید این دسر را به صورت یک نفره سرو کنید.

پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی نیز گزینه خوبی برای دسر مهمانی است.

دسر وانیلی پاناکوتا پاناکوتا طرز تهیه پاناکوتا

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top