غذا درست کردی طرز تهیه پلو



گیاه کاکوتی خاصیت گرمی دارد و برای تقویت معده بسیار مناسب است و اگر با چای بعد از غذا خورده شود در هضم غذا تاثیر زیادی دارد.

سنگ سیر کردی یکی از غذاهای کردی است که غذا درست کردی نیز شناخته شده است. این غذا در مناطق مختلف کردستان به روش های مختلفی تهیه می شود. حبه های سیر نیز به دلیل وجود سبزیجات مختلف بسیار مغذی هستند. امروز در مجله دلتا طرز تهیه حبه سیر با مرغ محلی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

شما مواد لازم برای ساخت سنگ را پیدا کرده اید

  • 2 فنجان برنج
  • 2 عدد هویج
  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد پیاز
  • یک فنجان لوبیا سبز
  • لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
  • 2 عدد سیب زمینی
  • سبزی کاکوتی، یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • آرد نان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه پنیر کردی یا مرغ پلو کردی

مرحله اول: تهیه قلکالی

ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را چرخ کرده سپس با پیاز رنده شده و ادویه و آرد نان مخلوط کرده و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از یک ساعت محصولات را به اندازه یک گردو حلقه حلقه کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله دوم: تهیه مواد لازم برای پلو کردی

در قابلمه ای لوبیا سبز خرد شده را به همراه هویج رنده شده، پیازچه سبز و لوبیا سبز اضافه کنید (لوبیا سبز را از قبل خیس کنید و اجازه دهید نیم جوش بیاید و آب آن را دور بریزید) و مقداری نمک و آب اضافه کنید. بگذارید مواد به مدت 45 دقیقه خوب با هم بجوشند.

مرحله سوم: اضافه کردن برنج

سپس کوفته ها را به آرامی داخل مواد بریزید و بعد از 20 دقیقه از پخت، پوره سیب زمینی را به مواد اضافه کنید تا همه مواد پخته و آب آن اندازه گیری شود. سپس برنج را که از قبل خیس کرده اید به مواد اضافه کنید.

مرحله 4: شلیک سنگ

بعد از اضافه کردن برنج، کمی کره یا روغن مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید برنج نرم شود. پلو را به صورت کتلت دم کرده و روی بخارپز می گذاریم و اجازه می دهیم برنج 40 دقیقه دم بکشد. در پایان پخت مقداری زعفران روی برنج بپاشید. پلو کردی شما خیلی راحت درست میشه. می توانید سنگ سیر را با ماست و سالاد میل کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه سنگ کردی

  • می توانید مقداری سیر نیز به مواد اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری پاستا به مواد اضافه کنید.
  • می توانید به جای لوبیا چیتی از لوبیا قرمز هم استفاده کنید.
  • افزودن کاکوتی سبز برای طعم و عطر بیشتر است، اگر آن ها را ندارید می توانید از آن صرف نظر کنید.
  • آب پیاز را بعد از رنده کردن فراموش نکنید تا کلکال از بین نرود.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با ترفندهای آشپزی ترفندهای مخفی سرآشپزهای معروف را مطالعه کنید.














غذا درست کردی طرز تهیه پلو

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top