مرغ کبابی روی استخوان، آبدار و خوشمزه


مرغ کبابی روی استخوان با طعم زعفران بسیار خوش طعم است و می توانید این غذای اصیل و خوشمزه را برای مهمانی یا پیک نیک هم با مرغ و هم با نان تازه تهیه کنید.

مرغ کبابی روی استخوان یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین روش ها برای تهیه مرغ کبابی است. این غذا برای کسانی که طعم آبدار مرغ را دوست دارند گزینه بسیار مناسبی است و برای تهیه مرغ کبابی با استخوان می توانید از فر یا گریل استفاده کنید. با دالثامگ روی خط بمانید پختن مرغ کباب با استخوان یاد بگیریم

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با استخوان

  • مرغ خلال شده 1 کیلوگرم
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد پیاز
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • فلفل سیاه 1 عدد
  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کبابی روی استخوان

مرحله اول

ابتدا مرغ را بشویید و با کمک چاقو به اندازه های مساوی و یکنواخت برش دهید. می توانید مرغ را بیرون برش دهید و آماده ببرید، اما اگر در خانه برش می زنید، دقت کنید که برش ها یکسان باشد تا وقتی به سیخ می زنید، یکدست بپزد.

مرحله دوم

مرغ ها را در ظرف یا ظرف درب دار بریزید و با سس مایونز، پیاز خرد شده، گوجه فرنگی رنده شده، ادویه جات، آبلیمو، زعفران و فلفل خرد شده خوب بپوشانید تا مرغ طعم آن را بگیرد. سپس در ظرف را ببندید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

سطح سوم

برای پخت در فر باید مرغ ها را از ماریناد جدا کرده و روی سیخ فلزی به سیخ بکشید یا در قالب چرب شده قرار دهید. جوجه ها را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه با همرفت قرار دهید. اگر حالت همرفت ندارید، جوجه ها را برگردانید.

مرحله چهارم

برای پخت بدون فر و روی ذغال باید جوجه ها را به سیخ بکشید و زغال ها را از قبل برای سرخ کردن آماده کنید. سپس مرغ ها را روی کباب پز قرار دهید و هر 1 دقیقه هر طرف را بچرخانید تا خوب بپزد. پیاز و فلفل را به سیخ بکشید و کبابی کنید و همراه غذا سرو کنید.

نکات کلیدی برای پخت مرغ کبابی با استخوان

  • می توانید از ادویه های مورد علاقه خود برای طعم دادن به مرغ استفاده کنید.
  • زمان پخت با ذغال بستگی به برش های مرغ دارد.
  • سس مایونز مرغ را نرم می کند.

مرغ کبابی روی استخوان، آبدار و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top