هر چه زودتر این 5 مورد را از آشپزخانه خود حذف کنید



اگر در آشپزخانه خود با هر یک از اقلام یا مواد غذایی زیر مواجه شدید، در اسرع وقت آنها را دور بیندازید.

آشپزخانه قلب هر خانه ای است و ما زمان زیادی را در این قسمت از خانه می گذرانیم. بنابراین عجیب نیست که در آشپزخانه اشیا، وسایل یا مواد غذایی مختلف وجود داشته باشد. اما لازم نیست برای نظم بخشیدن به آشپزخانه خود تا سال نو منتظر بمانید. در این مقاله دلتا 5 مورد را در اختیار شما قرار می دهد وسایل قدیمی و خطرناک آشپزخانه معرفی می کند

هر چه زودتر این 5 مورد را از آشپزخانه خود حذف کنید

اسکاچ قدیمی

برخی از افراد ترجیح می دهند برای شستن نوار قدیمی آشپزخانه از آب و صابون استفاده کنند یا آن را در ماشین ظرفشویی یا مایکروویو قرار دهند تا آن را ضد عفونی کنند (البته چسب فلزی را هرگز نباید در مایکروفر گذاشت). اما یک مطالعه در سال 2017 در مجله نیچر نشان داد که ویسکی اسکاتلندی کهنه شده حاوی باکتری ماراکسلا است. این باکتری ها می توانند خطر ابتلا به بیماری را در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف افزایش دهند.

تخته برش هدر رفته

وجود چند تخته مجزا برای برش گوشت خام، سبزی، نان و …. یک ترفند مطمئن و مهم برای جلوگیری از مسمومیت غذایی است. اما شیارهایی که به مرور زمان روی تخته برش ظاهر می شود، نشانه ساییدگی بیش از حد تخته برش است و به شما می گوید که باید تخته برش جدیدی بخرید. این شیارهای ایجاد شده در تخته های فرسوده به سختی تمیز می شوند و می توانند به مکانی مناسب برای رشد باکتری های بیماری زا تبدیل شوند.

ظروف غذاخوری قدیمی

شاید شما هم ظروف قدیمی در آشپزخانه داشته باشید که ترک خورده یا فرسوده شده اند، اما همچنان از آنها استفاده می کنید. این ظروف باید در اسرع وقت دور ریخته شوند، زیرا قطعات پلاستیکی از این ظروف می توانند به مایع داغ تبدیل شده و وارد غذا شوند، در حالی که قطعات ظروف چوبی به صورت قطعات کوچک وارد غذا می شوند. علاوه بر این، ظروف قدیمی مانند تخته های برش فرسوده دارای شیارهای غیرقابل دسترسی هستند که تمیز کردن آنها بسیار دشوار است و در عین حال محیطی ایده آل برای رشد باکتری ها فراهم می کند.

ادویه های قدیمی

اگر به آشپزی علاقه دارید و طعم و بوی ادویه ها را دوست دارید، احتمالاً ادویه های زیادی در آشپزخانه خود دارید. اما این ادویه ها مانند هر محصول غذایی دیگر نمی توانند برای همیشه سالم بمانند و استفاده از ادویه های خیلی قدیمی اصلا توصیه نمی شود.

استانداردهای جهانی می گویند که ادویه های کامل و آسیاب نشده در صورت نگهداری مناسب بین 2 تا 4 سال دوام می آورند، در حالی که ادویه های آسیاب شده فقط بین 2 تا 3 سال در صورت نگهداری مناسب دوام می آورند. البته در این مدت طعم و بوی ادویه ها ضعیف می شود. اگر ادویه ها در دمای اتاق، در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری نشوند، قطعاً خیلی سریعتر خراب می شوند.

روغن پخت و پز کهنه

روغن پخت و پز آنقدر که بسیاری فکر می کنند دوام نمی آورد. این روغن ها به مرور زمان پیر و ترش می شوند و کیفیت اولیه خود را از دست می دهند. در حالی که برخی از روغن های پخت و پز می توانند تا یک سال پس از باز شدن دوام بیاورند، اما همه انواع آن تا این اندازه دوام ندارند. به عنوان مثال، یک بطری روغن زیتون تنها چند ماه پس از باز شدن، کیفیت اولیه خود را حفظ می کند. بنابراین اگر روغن‌های واقعا قدیمی هنوز در کمد آشپزخانه‌تان نشسته‌اند، وقت آن است که آن‌ها را بیرون بیندازید.














هر چه زودتر این 5 مورد را از آشپزخانه خود حذف کنید

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top