پاستا با گوشت چرخ کرده طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده



پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که همه به خصوص کودکان آن را دوست دارند.

پاستا با گوشت چرخ کرده این یکی از روش های تهیه پاستا است. با توجه به ذائقه خود می توانید مقدار مواد و ادویه ها را کم یا زیاد کنید. سعی کرده ایم این دستور را با کمی تغییرات برای شما آماده کنیم تا دیگر تکرار نشود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه پاستا با کوفته و پارمزان را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده

  • ماکارونی فرم بسته بندی
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک لیوان آرد نان
  • چند برگ ریحان
  • پارمزان به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و پنیر

مرحله اول: آماده کردن گوشت

یک پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و گوشت و تخم مرغ و ادویه و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. بهتر است آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا قوام بهتری پیدا کند.

مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید

به اندازه دلخواه گوشت بردارید و در دست بغلتانید و در آرد سوخاری بغلتانید. سپس در چربی داغ سرخ می شوند و کنار می گذارند.

مرحله سوم: درست کردن سس پاستا

پیاز دیگر را طبق دستور پوست گرفته و ریز خرد کنید. پیاز را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه در تابه تفت دهید تا روشن و شفاف شود سپس پاستا را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ماکارونی از بین برود و رنگ ماکارونی خوشرنگ شود. 1/2 پیمانه آب به مواد داخل تابه اضافه کنید تا رنگ پاستا روشن شود.

مرحله 4: ریحان و پنیر را اضافه کنید

سپس وقتی سس شروع به غلیظ شدن کرد گوشت سرخ شده را داخل سس بریزید و ریحان را درشت یا ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید و در آخر کمی نمک به سس اضافه کنید. سس غلیظ شده را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: درست کردن پاستا با گوشت چرخ کرده

آب و نمک و روغن و زردچوبه را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا بجوشد سپس پاستا را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا نرم شود. پاستا را آبکش کنید و ته قابلمه مورد نظر را کف قابلمه قرار دهید و سس ماکارونی آماده شده را به همراه ماکارونی داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 45 دقیقه بجوشد. در آخر هنگام سرو، پاستا را با پارمزان بپاشید. نوش جان!

نکات اساسی در تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده

  • افزودن ریحان و پنیر اختیاری است.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده اضافه کنید.
  • برای رنگ کردن سس پاستا می توانید از گوجه فرنگی پوره شده نیز استفاده کنید.
  • اگر طعم دارچین را دوست دارید می توانید مقداری به آن اضافه کنید.
  • می توانید از هر نوع پاستا که دوست دارید استفاده کنید.

مطالعه پیشنهادی: پیتزا املت ساده و خوشمزه را بخوانید تا با انواع غذاهای خوشمزه آشنا شوید.














پاستا با گوشت چرخ کرده طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top