چگونه با گیاهان مختلف طبخ کنیم؟


گیاهان با رنگ زیبا و ارزش غذایی بالا از زمان های قدیم جزء مهمی از دستور العمل های غذایی مختلف بوده اند. هر کدام از این گیاهان علاوه بر طعم مطبوع می توانند به حفظ سلامتی نیز کمک کنند. علاوه بر این، نحوه استفاده از این گیاهان بسیار متنوع است. سبزی ها را می توان سرخ شده، کبابی، کبابی و خام مصرف کرد. در زیر نحوه استفاده از گیاهان در آشپزی را توضیح خواهیم داد.

سبزیجات سرخ کردنی

گیاهان را می توان به صورت سرخ شده مصرف کرد. به عنوان مثال می توان به کوکو سبزی اشاره کرد. این غذای گیاهی در گروه غذاهای سرخ شده قرار می گیرد و برای تهیه آن می توان از روغن ذرت استفاده کرد. این روغن نقطه دود بالایی دارد. اگر به دنبال روغن ذرت اصل یا بهترین مارک هستید، برخی فروشگاه ها آن را با آخرین قیمت عرضه می کنند. خرید اینترنتی این محصولات فرآیند خرید را بسیار آسان می کند. همچنین، اگر هر محصولی را از طریق خرید آنلاین خریداری کنید، می توانید از مزایای خرید آنلاین مانند صرفه جویی در زمان و هزینه بهره مند شوید.

نارگیل گیاهی یک غذای بسیار آسان و پرطرفدار است و انواع مختلفی دارد. سبزیجات مورد استفاده در کوکو سبزی بسته به نوع نارگیل می تواند متفاوت باشد. به طور کلی، این غذا انعطاف زیادی دارد و افراد می توانند سبزیجات نارگیل را با توجه به ذائقه خود اضافه یا حذف کنند. گشنیز، جعفری و سیر از جمله سبزیجات این غذا هستند و هر کدام خواص متفاوتی دارند. به عنوان مثال، گشنیز گیاهی معطر حاوی ویتامین ها و فیبرهای مختلف است.

گیاهان پخت و پز

گیاهان را به صورت پخته نیز مصرف می کنند. برای بسیاری از غذاهای معروف با استفاده از سبزی پخته می توان به قورمزابزی و آش نسته اشاره کرد. اسفناج، جعفری، گشنیز و تره فرنگی سبزی های اصلی آش نشید هستند و سبزی آش نشید ممکن است در شهرهای مختلف کمی متفاوت باشد. گیاه اسفناج سرشار از ویتامین، آهن، پتاسیم و فیبر است.

غذاهای تهیه شده با گیاهان و سبزیجات به طور کلی به عنوان غذاهای رژیمی طبقه بندی می شوند. برای مثال می توان به انواع علوفه کدو، علوفه قارچ و موارد دیگر اشاره کرد. همچنین برخی از گیاهان و سبزیجات مانند کلم بروکلی، هویج پخته و غیره. به عنوان افزودنی خوش طعم به انواع خورش ها استفاده می شود. این گیاهان می توانند تاثیر مثبتی بر سلامت انسان داشته باشند.

بو دادن سبزی

کباب کردن انواع گیاهان و سبزیجات نیز طرفداران خود را دارد. این نوع باربیکیو می تواند برای افرادی که گیاهخوار هستند مناسب باشد. برای مثال می توان به تفت دادن گوجه فرنگی، کدو تنبل، فلفل، قارچ و موارد دیگر اشاره کرد. برای بهتر شدن طعم این نوع کباب می توانید بر اساس دستور غذا از ادویه های مختلف استفاده کنید.

همچنین گفته می شود سبزیجات کبابی سالم هستند و مواد مغذی خود را حفظ می کنند. به عبارت دیگر سبزیجات کبابی بعد از سبزیجات خام ارزش غذایی بالایی دارند. حرارت اولیه و مناسب برای سبزی ها و سبزیجات کبابی مهم است. با این حال، اگر این غذاها در حین کباب کردن بسوزند، ترکیبات سرطان زا ایجاد می شود و به سلامت انسان آسیب می رساند.

گیاهان برای تزئین غذا

تزیین غذا مرحله بسیار مهمی در فرآیند پخت و پز است. این سوال به ویژه برای تشویق کودکان به غذا خوردن یا چیدن سفره اهمیت دارد. استفاده از گیاهان رنگارنگ و خوش طعم می تواند تاثیر مثبتی بر رضایت از دریافت غذا داشته باشد. به عنوان مثال، روی ماکارونی روی سبزیجات، ترکیب رنگ زیبایی ایجاد می کند. پیاز، گشنیز، ریحان و سایر گیاهان معمولاً برای تزیین انواع غذاها استفاده می شود.

برخی از این گیاهان نیز معطر هستند تا طعم غذا را افزایش دهند. به عنوان مثال می توان به نعناع و ریحان اشاره کرد. همچنین اگر علاقه مند به تزیین غذا با گیاهان دارویی هستید، آموزش های مختلفی در اینترنت وجود دارد که می توانید با استفاده از آن ها غذای خود را زیباتر کنید.

گیاهان خام در آشپزی

گاهی اوقات زمان محدودی برای پخت و پز وجود دارد یا برای رعایت رژیم غذایی خاص لازم است از گیاهان و سبزیجات مختلف به صورت خام استفاده شود. از گیاهان خام برای تهیه انواع سبزی سالاد مانند سالاد سبز ایتالیایی نیز استفاده می شود. برخی از گیاهان خام و سبزیجات مورد استفاده در این سالادها عبارتند از ریحان، جعفری، کاهو، گوجه فرنگی، خیار و غیره.

همچنین هر گونه ادویه ارگانیک را می توان به این سالادها اضافه کرد. ادویه های ارگانیک ادویه های سالمی هستند. این روزها ادویه های محلی یا محلی طرفداران زیادی پیدا کرده اند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات در مورد ادویه های ارگانیک و قیمت آنها می توانید به سایت های مرتبط با لیست قیمت این محصولات مراجعه نمایید. برای خرید انواع ادویه جات نیز می توانید روش خرید اینترنتی را انتخاب کنید. برای ملاحظه مطالب بیشتر در مورد انواع سبزی های مناسب برای پخت اینجا را کلیک کنید.

در نهایت از گیاهان مختلف برای تهیه غذاهای مختلف استفاده می شود و بیشتر گیاهان و سبزیجات سرشار از فیبر، ویتامین ها و سایر مواد مغذی هستند. کباب کردن، سرخ کردن و پختن از روش های سرو سبزی در ظرف ها هستند. برخی از غذاهای معروفی که با استفاده از گیاهان تهیه می شوند عبارتند از سبزی نارگیل، اسپاگتی برنجی، سالاد سبزیجات و ….

چگونه با گیاهان مختلف طبخ کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top