کباب کلهولی خوشمزه با سبزیجات


کباب قلقلی روی سیخ چوبی یا فلزی به همراه سبزیجات دلخواهتان تهیه می شود و می توانید آن را در فر یا روی گاز و در تابه بپزید که هر دو بسیار ساده و راحت هستند.

کباب قلقلی یکی از راحت ترین کباب هایی است که می توانید برای انواع غذاها تهیه کنید. اگر هوس یک غذای سریع و سالم دارید اما وقت کافی ندارید می توانید کباب قلخولی را انتخاب کنید چون بسیار ساده است و به مواد خاصی نیاز ندارد می توانید سس ربی تهیه کنید یا با گوجه کبابی سرو کنید.این کار را انجام دهید. . با دالثامگ روی خط بمانید تهیه کباب کلگولی یاد بگیریم

مواد لازم برای تهیه کباب کلگولی

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 عدد پیاز
  • فلفل سیاه 1 عدد
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • 1/2 فنجان آب جوش
  • کره مایع 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری گیاهان معطر خشک به میزان دلخواه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه کباب کلگولی

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و خوب فشار دهید. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، ادویه جات ترشی جات، سبزی و کمی نمک خوب مخلوط کنید. اگر مواد خیلی یکدست نبود می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس فلفل را بشویید و به قطعاتی برش دهید که بتوانید به سیخ بکشید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطر 2 سانتی متر برش دهید و گوجه فرنگی را هم برش بزنید. در صورت تمایل می توانید از گوجه گیلاسی نیز استفاده کنید.

سطح سوم

حالا یک گلوله از گوشت را بردارید و در دست بغلتانید. سپس روی سیخ چوبی بچسبانید و سبزی ها را یکی یکی اضافه کنید تا سیخ پر شود. سیخ های چوبی را بهتر است در آب ریخته و بعدا استفاده کنید. تمام مواد را روی سیخ ها بكشید تا تمام شود.

مرحله چهارم

سپس باید سس مخصوص این کباب را تهیه کنید. برای این کار آب جوش، روغن، کمی نمک، فلفل و پودر سیر را در ظرفی ماکارونی اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا باز شود. سیخ های چوبی را در قالب چرب شده بچسبانید. سس را می ریزیم و به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه می گذاریم تا گوشت و سبزیجات بپزند. برای پخت در تابه سیخ ها را در تابه بچینید و سس را روی آن ها بریزید و بگذارید گوشت و سبزیجات با حرارت ملایم سرخ شوند.

نکات کلیدی در تهیه کباب قلقلی

  • اگر بعد از 40 دقیقه سبزیجات نرم نشدند، زمان بیشتری برای پخت بگذارید.
  • بهتر است از کاغذ روغنی نسوز استفاده کنید تا سیخ ها به راحتی از تابه جدا شوند.
  • این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.

کباب کلهولی خوشمزه با سبزیجات

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top