مجله اینترنتی

خبرهای روز دنیای آنلاین

یک شیشه کیک شکلاتی با طعمی بی نظیر



جار به معنای جعبه شیشه ای است و از آنجایی که کیک و انواع فیلینگ در آن قرار می گیرد، به ظرف کیک معروف است.

ظرف کیک شکلاتی این یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که می توانید آن را به راحتی تهیه کنید. جار به معنی ظرف کریستالی و شیشه ای است و از آنجایی که این نوع کیک ها در داخل این ظروف تهیه می شود به آن جا کیک می گویند. برای تهیه این کیک می توانید از لیوان های شیشه ای یا یکبار مصرف استفاده کنید. برای تهیه این کیک می توانید از کیک های آماده استفاده کنید. یا خودتان پایه کیک را در خانه تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه (کیک)

  • 2 عدد تخم مرغ
  • شکر 1/2 پیمانه
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان کره مایع
  • 1 فنجان آرد
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم مخصوص

  • 2 فنجان شیر
  • 1.5 فنجان آرد
  • نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/2 پیمانه
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • خامه 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای 50 گرم

طرز تهیه ظرف کیک شکلاتی

مرحله اول

برای اینکه بو نگیرد تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود و حجم آن دو برابر شود. شیر و روغن مایع را بریزید تا خمیر یک دست به دست آید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به آرامی داخل مخلوط تخم مرغ می ریزیم و به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد کاملا با مخلوط تخم مرغ مخلوط شود.

بیشتر بخوانید:  پهپادهای ایرانی از چهار قاره مشتری دارد/ ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره فعالیت پهپادی ایران

مرحله دوم

مواد را چند ثانیه با هم مخلوط کنید. محصولات تمام شده را به هر شکلی بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید. برای اینکه بفهمید کیک شما آماده است یا نه، یک خلال دندان داخل کیک قرار دهید و اگر مواد به خلال دندان نچسبید، کیک شما آماده است. بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.

سطح سوم

تمام موادی که برای تهیه خامه گفتیم به جز خامه و شکلات تخته ای در ظرفی بریزید. با همزن دستی بزنید تا یکدست شود و مواد را روی اجاق بگذارید و مواد را هم بزنید تا غلیظ شود. شکلاتی را که از قبل در حمام آب ذوب کرده اید به همراه خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. خامه را در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و در قیف بریزید.

مرحله چهارم

لیوان ها یا ظروف کریستالی را که آماده کرده اید بیاورید. اسفنج ها را با ته لیوان یا کاتر به صورت دایره ای برش بزنید و داخل لیوان بگذارید و خامه ای که آماده کرده اید را روی کیک بریزید. در صورت تمایل روی آن موز یا توت فرنگی را لایه به لایه بچینید تا پر شود و آخرین لایه خامه را بمالید و با میوه تزئین کنید.

یادداشت های مهم

  • برای تهیه این کیک می توانید از خامه یا خامه معمولی استفاده کنید.
  • می توانید بیسکویت پودر شده را نیز اضافه کنید.
  • اگر شیشه کیک شکلاتی را چند ساعت در یخچال بگذارید، کیفیت آن بهتر می شود.
پیشنهاد مطالعه: برا دیدن مطالب بیشتر از ترفندهای مخفی سرآشپزهای معروف را بخوانید.

بیشتر بخوانید:  شلیک دو موشک به مناطق اشغالی از خاک لبنان














یک شیشه کیک شکلاتی با طعمی بی نظیر

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top