6 راه برای کسب درآمد از طراحی سایت و بازار کار در ایران


در این مقاله می خوانیم:

کسب درآمد از طراحی سایت در ایران روز به روز مانند اکثر کشورهای دنیا محبوبیت بیشتری پیدا می کند. با پیشرفت هر روزه دنیای اینترنت، کسب و کارها به سمت حضور جدی تری در فضای مجازی تغییر جهت داده اند. بنابراین، بازار کار طراحی وب هر روز رونق بیشتری پیدا می‌کند و از زمان همه‌گیری کرونا رشد زیادی داشته است. امروزه می بینیم که نقش وب سایت در تجارت بسیار قوی تر از قبل شده است.

کسب درآمد از طراحی سایت و ورود به بازار کار نیازمند گذراندن سه مرحله است. ابتدا تصمیم بگیرید که چگونه می خواهید از طراحی وب سایت درآمد کسب کنید. دوم این است که بدانید چه مراحلی را باید بردارید. و در مرحله سوم باید دست به کار شوید.

راه های کسب درآمد از طراحی سایت چیست؟

در دنیای امروز کسب درآمد از طراحی سایت یک روش تضمینی است. تا زمانی که زمان کافی برای آن صرف می کنید، یاد بگیرید و مهارت کسب کنید. بدیهی است که برای ورود به بازار کار طراحی وب، ابتدا باید طراحی و توسعه وب سایت را یاد بگیرید. اما قبل از شروع کار بهتر است هدف خود را مشخص کنید. از 6 روش می توانید از طراحی سایت کسب درآمد کنید.

1. به عنوان طراح و مدیر وب سایت استخدام شوید

اگر طراح وب هستید:
ساده ترین راه این است که خودتان را استخدام کنید. خوشبختانه این روزها فرصت های شغلی زیادی برای طراحان وب و مدیران سایت وجود دارد. با یک جستجوی ساده در گوگل می توانید آگهی های شغلی زیادی را مشاهده کنید. البته بیشتر این تبلیغات از شما درخواست داستان یا نمونه کار می کنند. اگر مبتدی هستید، این اولین مانعی است که باید بر آن غلبه کنید.

اگر هنوز آموزش ندیده اید:
شما فقط می توانید شروع به یادگیری کنید. منابع خوبی در اینترنت وجود دارد. به خصوص اگر زبان انگلیسی شما بالاتر از حد متوسط ​​باشد، آموزش های با کیفیت زیادی در یوتیوب و وب سایت های آموزشی مانند coarsera و Udemy وجود دارد.

اگر آموزش کافی دیده اید:
آستین ها را بالا بزنید و دست به کار شوید. منتظر کار نباش یک نمونه کار برای خود درست کنید. حداقل یک وب سایت ایجاد کنید و به خوبی روی آن کار کنید. آن را بهینه کنید و ویژگی های مختلف را به آن اضافه کنید. هر ترفندی را که می دانید در سایت خود اعمال کنید. با این کار شما دو تیر با یک تیر می زنید. شما هم تمرین خواهید کرد و هم یک نمونه کار خوب برای ارائه به مشتری خواهید داشت.

اکنون که در حال صرف زمان برای ساخت یک سایت هستید، سایت خود را طراحی کنید. از طریق این سایت خود و کارتان را معرفی کنید و اطلاعات تماس را برای مشتریان بگذارید تا با شما تماس بگیرند. طراحی وب سایت شخصی روشی جدید برای افزایش اعتماد به نفس در هر فرد است. پس همین الان دست به کار شو

بیشتر بخوانید: مزایای داشتن یک وب سایت شخصی

کجا باید دنبال کار بگردم؟

پس از یادگیری و تهیه نمونه کار، باید یک رزومه خوب بنویسید. رزومه باید منعکس کننده توانایی ها و تجربه شما باشد. در رزومه خود زبان های برنامه نویسی را که می دانید و تجربه مرتبطی که دارید بگنجانید، نمونه کارها را فراموش نکنید. از وب سایت های شرکت های معتبر دیدن کنید. فرم های همکاری را با ما پر کنید و رزومه خود را برای آنها ارسال کنید.

می توانید یک پروفایل کاری برای خود ایجاد کنید. وب سایت هایی مانند Jobinja، Jobvision، Iran Talent، E-Recruitment، Karan و غیره. برای این منظور در نظر گرفته شده اند. این سایت ها به شما این امکان را می دهند که رزومه ای را در پلتفرم خود ایجاد کرده و آن را برای کارفرمای مورد نظر خود ارسال کنید. در اکثر این سایت ها، می توانید روند بررسی را تا زمانی که کارفرما رزومه را در پنل کاربری شما قبول یا رد کند، دنبال کنید. می توانید در میان آگهی های استخدامی ثبت شده جستجو کنید و موقعیت مناسب را پیدا کنید.

یکی از بهترین فرصت های شغلی برای طراحان وب، همکاری با شرکت های طراحی سایت است.

مزایای استخدام: کار مزایا و معایبی دارد. مهم است که بهترین روش را برای شرایط خود انتخاب کنید. اگر در یک شرکت استخدام شده باشید، از بیمه و سایر مزایا برخوردار خواهید شد و کمتر نگران بازنشستگی خواهید بود. بنابراین امنیت شغلی بیشتری در روش کاری خود خواهید داشت.

از طرفی مسئولیت کمتری دارید و کار بین اعضای شرکت توزیع می شود. اگر مبتدی هستید، یک کارمند این مزیت را دارد که پروژه را تصاحب کند و سریعتر به درآمد خواهید رسید و درآمد پایداری خواهید داشت. یک کارمند و البته کارآموزی می تواند فرصت خوبی برای کسب تجربه به خصوص برای افراد مبتدی باشد.

معایب اشتغال: معمولا برای یک طراح وب حرفه ای، یک کارمند در یک شرکت درآمد کمتری دارد. از سوی دیگر، زندگی کاری از آزادی عمل کمتری برخوردار است.

اگر به عنوان طراح وب سایت در یک شرکت مشغول به کار هستید، فرصت های شما برای رشد و توسعه محدود است. در واقع عملکرد مثبت شما بر پیشرفت و موفقیت شرکت تاثیر می گذارد و رزومه شرکت را قوی تر می کند.

2. با طراحی وب سایت به عنوان یک فریلنسر درآمد کسب کنید

بسیاری از طراحان وب سایت ترجیح می دهند به عنوان یک فریلنسر درآمد کسب کنند. اگر قصد دارید به عنوان یک طراح و توسعه دهنده وب سایت آزاد کار کنید، مستقیماً با کارفرما در تماس خواهید بود. شما مسئول بازاریابی، مدیریت پروژه و تمام جنبه های کار هستید. شما رئیس خود هستید و هر زمانی که بخواهید کار کنید. اما از بیمه و مزایای کارمندان خبری نیست.

برای کسب درآمد از طراحی سایت به روش فریلنسری اگرچه محدودیتی از نظر مکان و زمان کار ندارید اما شما باید مهارت های مدیریت زمان و روابط عمومی خود را بهبود ببخشید. هرچه مهارت و تجربه بیشتری داشته باشید، درآمد شما بیشتر خواهد بود و معمولاً بیشتر از یک کارمند درآمد کسب خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: بهترین زبان برنامه نویسی مستقل

یک چیز مهم در مورد فریلنسینگ این است که بعداً می آید. اگر مبتدی هستید باید نمونه کار خود را تهیه کنید تا بتوانید پروژه بگیرید. می توانید در وب سایت هایی مانند پونیشا، میدم، کارلنسر، پارسکادرز، پارس فریلنسر و غیره پروفایل ایجاد کنید. و از این طریق پروژه ها را دریافت کنید. به یاد داشته باشید که آشنایان و دوستان شما می توانند در اولین قدم بهترین گزینه باشند.

اگر تازه شروع به کار کرده اید، پیشنهاد ایجاد یک وب سایت برای مشاغلی که فکر می کنید به وب سایت نیاز دارند، بدهید. سعی کنید قیمت مناسبی بدهید تا بتوانید چند پروژه تهیه کنید و رزومه خود را پر کنید.

3. یک شرکت یا تیم طراحی سایت راه اندازی کنید

اگر مهارت و تجربه کافی دارید، شرکت طراحی سایت خود را راه اندازی کنید. در اولین قدم ها می توانید با چند دوست در یک تیم شروع به کار کنید.

مزیت تشکیل تیم این است که مسئولیت ها بین چند نفر تقسیم می شود. درآمد بین چند نفر تقسیم می شود، اما از آنجایی که سرعت و بهره وری تیم بیشتر از فرد است، احتمالاً درآمد شما با این روش افزایش می یابد. علاوه بر این، در مقابل کارفرما، یک شرکت از اعتبار بیشتری نسبت به یک فرد برخوردار است.

4. قالب و پلاگین ایجاد کنید

امروزه مردم و طراحان در سراسر جهان از بسیاری از سیستم های مدیریت محتوای خارج از قفسه (CMS) مانند وردپرس، جوملا، دروپال و غیره استفاده می کنند. محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس است و قالب های زیادی برای طراحی ظاهر سایت و افزونه هایی برای افزودن امکانات مختلف به سایت وجود دارد. به عنوان یک توسعه دهنده وب، می توانید قالب ها و افزونه ها را نیز طراحی کنید و با فروش آنها درآمد کسب کنید.

5. آموزش طراحی سایت.

اگر در طراحی سایت مهارت و تجربه کافی دارید، می توانید با آموزش آن کسب درآمد کنید. شما می توانید به صورت حضوری یا آنلاین تدریس کنید. همچنین می توانید دروس ویدیویی را ضبط کرده و از طریق وب سایت خود یا سایر وب سایت های آموزشی به فروش برسانید.

6. با طراحی وب سایت خود کسب درآمد کنید.

شما می توانید یک وب سایت برای خود ایجاد کنید و از راه های مختلف از آن کسب درآمد کنید. روش های زیر امتحان خود را پس داده اند:

همکاری در فروش

در فروش می توانید با شرکت ها و فروشگاه ها همکاری کنید. محصولات خود را تبلیغ کنند و سود فروش را به اشتراک بگذارند. به این کار بازاریابی وابسته یا همکاری در فروش می گویند.

تبلیغات

شما می توانید یک وب سایت جذاب ایجاد کنید که بازدیدکنندگان زیادی داشته باشد و بخش هایی از صفحات سایت خود را به تبلیغات اختصاص دهید. همچنین شرکت های زیادی وجود دارند که می توانید برای دریافت تبلیغات کلیکی با آنها کار کنید.

فروش یک محصول یا اشتراک

شما می توانید محصولات فیزیکی یا مجازی را در وب سایت خود بفروشید. یا می توانید محتوای اشتراک داشته باشید و برای دوره های زمانی معینی هزینه اشتراک دریافت کنید.

این روش ها رایج ترین روش های کسب درآمد از وب سایت هستند. شما گزینه های دیگری دارید. شما می توانید یک وب سایت آماده را بفروشید، می توانید حمایت مالی جذب کنید یا از مخاطبان خود بخواهید که اگر محتوا برای آنها مفید است، از شما حمایت مالی کنند.

راه دیگر این است که خودتان یک ایده را پیاده کنید و یک استارت آپ اینترنتی راه اندازی کنید.

برای کسب درآمد در طراحی وب سایت به چه مهارت هایی نیاز دارم؟

همانطور که گفتیم اولین قدم آموزش است. یک طراح وب موفق همیشه در حال یادگیری است. این روزها فناوری به سرعت در حال پیشرفت است. اگر در حال یادگیری مهارت های جدید نباشید، ترک تحصیل خواهید کرد.

هر طراح وب می تواند به یک یا چند زبان برنامه نویسی مسلط باشد. از جمله مهم ترین زبان های برنامه نویسی مورد استفاده طراحان وب می توان به HTML، PHP و CSS اشاره کرد.

شما می توانید با یکی از CMS های خارج از قفسه مانند وردپرس بدون کدنویسی شروع کنید. اما برای اینکه بتوانید در این بازار کار کنید باید کد نویسی را هم یاد بگیرید و با چندین زبان برنامه نویسی آشنا شوید.

همچنین برای موفقیت در این شغل باید به طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری (UI & UX) تسلط داشته باشید و دانش کافی در زمینه SEO داشته باشید. داشتن مهارت های گرافیکی مانند فتوشاپ نیز الزامی است.

اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر کار کنید، باید مهارت های ارتباطی قوی داشته باشید تا بتوانید با کارفرما مذاکره کنید. برای برخورد با افراد مختلف به کمی انعطاف نیاز دارید و کمی عزم راسخ دارید که سرتان را از دست ندهید. شما باید مدیریت زمان خوبی داشته باشید تا بتوانید زمان تحویل پروژه را به درستی تخمین بزنید و پروژه را به موقع تحویل دهید.

بازار کار طراحی سایت در ایران چگونه است؟

تمام دنیا به سمت استفاده از فناوری های مرتبط با اینترنت در حال حرکت است. امروزه بسیاری از مردم تمایل به انجام آموزش، خرید و بسیاری از کارهای دیگر با استفاده از اینترنت دارند. به همین دلیل کسب و کارهای زیادی بر اساس استفاده از اینترنت ایجاد شده اند و کسب و کارهای سنتی نیز حضور در بازار آنلاین را ضروری می دانند. همه این مشاغل برای فعالیت آنلاین به یک وب سایت نیاز دارند. از این رو، بازار کار طراحی وب سایت در عصر ما در حال رونق است. با توجه به اینکه کسب و کار در ایران در سال های اخیر بیشتر به اینترنت روی آورده است، ایجاد یک سایت بازار کار خوبی است.

درآمد طراحی سایت در ایران برای شاغلین در سال 1400 حدود 5 میلیون تومان تا حدود 12 میلیون تومان است; و کسانی که به عنوان فریلنسر کار می کنند بر اساس تجربه و مهارت از 3 میلیون تومان و بیشتر درآمد دارند.

بیشتر بخوانید: چگونه تجارت سنتی خود را آنلاین کنیم؟

آخرین کلمه

بازار کار طراحی سایت در ایران خوب است و می توانید از این شغل درآمد خوبی کسب کنید. اما کار به عنوان یک طراح وب سایت نیاز به پشتکار و اشتیاق دارد. با کمی تلاش و حوصله می توانید به یک طراح وب عالی تبدیل شوید.

منابع

6 راه برای کسب درآمد از طراحی سایت و بازار کار در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top